Jag trodde det skulle vara mycket mer svenskt närproducerat, men där hade jag fel! Folk från en massa olika länder hade kommit hit och serverade sin mat i värmen. Det fanns mycket gott att välja på, och jag önskar verkligen att jag hade varit där fler gånger under veckan, för tyvärr kan man ju inte äta allt samma dag! Nåväl, det finns ju faktiskt nästa år också ;) 


Äkta "Turkish delights" gjorda för hand
Australiens bidrag: hamburgare av krokodil, piggsvin eller känguru
Några pratglada italienare serverade både bakverk och italiensk nougat i minst 20 smaker
Storbritannien bjöd på över 70 sorter av fudge och mjuk nougat i smaker som "citron och havssalt", "homer Simpsons doughnuts" och "baileys choklad".
Min lunch blev en jättegod och mör "fish (torsk)'n (otroligt trötta) chips" 

Liknande inlägg

1 kommentarer

Sarah

05 Jul 2015 18:44

Sån där fudge brukar dom ha massa av på marknaden här me :)

Svar: Första gången för mig, det var ju så sjukt häftigt! :)
Maria

Kommentera

Publiceras ej